Korak ispred!

ISAK ŠABANOVIĆ PRIZNAO: Budio sam se pored djevojaka, a da ne znam ko su

Drugoplasirani finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Isak Šabanović, debelo se naplatio zahvaljujući „Grand“ produkciji. On je prošle godine bio jedan od najangažovanijih i najtraženijih pjevača na terenu, što samo po sebi znači da je i miljenik ženskog dijela publike.

Roker otkriva da mu se dešavalo da se poslije pijanstva probudi pored nepoznate djevojke, ali da je uvijek prema njima ispao džentlmen u odnosu na današnje muškarce.

-Ko je pomenuo pijanstvo (smijeh)? Dešavalo mi se da se probudim ujutru pored neke djevojke, a da ni ne znam ko je. To je bilo davno. Ništa joj nisam rekao, samo sam se predstavio “Isak, drago mi je”, kaže on i dodaje da li takav odnos može da preraste u vezu.

Isak Šabanović otkrio da li je razočaran što nije pobijedio i o tome što  uzima 2.500€ po nastupu! | Senzacija

-Ne znam da li takve situacije mogu da prerastu u vezu, nisam pokušao. Mislim da može, što da ne – kazao je pjevač.

Isak kaže da je veliki emotivac i da je jako patio za bivšom djevojkom.

-Nemam curu, ali sam emotivno ispunjen drugim stvarima. Rak sam u horoskopu i bolje da ne znate kako je kad ja patim. Auuu… Imao sam vezu od četiri godine i trebalo mi je dvije godine da se oporavim od raskida. Rekao sam da neću da imam curu neko vrijeme, pogotovo ne sad. Ali, baš želim da se zaljubim i da imam neku pored sebe da mogu da je zagrlim i kažem “Volim te”. Mislim da mi stvarno treba – završava pjevač.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *