Korak ispred!

Irma odlučila da slobodne dane za vrijeme “Korone” iskoristi za uljepšavanje (FOTO)

Kao što znamo ona je uvjek neko ko je birao samo nabolje pa smo je I ovaj put zatekli u salonu “La Femme” kod Velikog profesionalca Amele Mujkanović. Odavno je poznato da je Irma esteta te je ovaj put izabrala da uradi permamentnu šminku usana pa je samim tim I izabrala neku baby rozu nijansu kako bi njene usne izgledale što prirodnije…


Kada smo je pitali zašto nije obojila usne u neku drugu nijansu ona nam je odgovorila:
-za mene je malo-puno!

Nisam neko ko želi da izgleda prenapadno! Imam prirodnu ljepotu koju je potrebno malo naglasiti…Vrlo često me ljudi mogu sresti na ulici kako hodam bez šminke u nekoj ležernoj varijanti,pa sam isključivo uradila permament iz istog razloga koji toplog srca preporucujem djevojkama/ženama…Ko voli neka izvoli ! Neko sam ko smatra da svaka žena treba uvjek biti najbolja varijanta sebe te svakodnevno se njegovati!
Nastavili smo još malo da ćaskamo sa njom i njenom prijateljicom a ona je odlučila da pozdravi sve naše čitaoce i da im pošalje puno toplih poljubaca!
Volite i njegujte sebi,neka nama nas trebat ćemo mi sebi !Zbog ljubavi prema sebi odlučila sam da budem i ostanem vjerna esteckom Centru “La Femme”

Autor: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *