Korak ispred!

IMA U PLANU DA POSJETI ESTETSKOG HIRURGA: Cipka želi transformaciju

Mnogo puta ste čuli da se većina ljudi odlučuje na velike promjene ulaskom u Novu godinu, međutim bivša učesnica “Zvezda Granda Aleksandra Tadić donijela je samo jednu odluku. Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pjevačica, Cipka je riješila da se podvrgne estetskoj korekciji.

– Imam u planu da promjenim nos, to bih baš voljela. Boju kose sigurno neću da diram. Obično je žene mijenjaju iz nekog nezadovoljstva, a ja sam veoma zadovoljna. Generalno sam pristalica estetskih korekcija ako je to u normalnoj mjeri, što da ne. Nisam ni u čemu do sad pretjerivala pa neću ni sad- otkrila je pjevačica.

Iako planove kada je u pitanju karijera nije otkrila, ne sumnjamo da Cipka sprema pravo iznenađenje za svoju publiku. Ne krije da izuzetno podržava sve mlade nade sa muzičke scene, te je za otkrila da li bi željela da snimi neku pjesmu poput njenih kolega iz takmičenja.

 Slušam sve što je aktuelno, ima dosta pjesama koje mi se dopadaju, recimo sviđa mi se “Sikter” baš, a ovako inače mi je omiljen “Hajde”. Generalno se družim sa njih nekoliko iz “Zvezda Granda” onako baš aktivno, tu su Ivana Bogićević, Aleksandrom Radojevićem, Nenom Stojković- rekla je Cipka.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *