Korak ispred!

HTIO SAM DA NAPUSTIM MUZIKU! Dino Merlin progovorio o najtežem periodu u svom životu!

Pjevač Dino Merlin jedan je od najpoznatijih umjetnika, onaj u čijim pjesmama mnogi nalaze lijek za probleme, tugu, dušu, ali i uživaju u svojoj ljubavi i lijepim trenucima.

Kako je onaj koji je tu da pjesmom svojoj publici pruži sve, vrtlog emocija, nesumnjivo svi misle da je Dino bez problem, sretan u ljubavi, životu, čistih emocija i osjećanja.
Međutim, nije uvijek sve onako kao što izgleda. Pjevač je gostujući u jednoj emisiji otkrio detalje iz svog života koji su čitavu javnost ostavili nijeme, sa knedlom u grlu, a rijetko ko je uspio da zadrži i suze, slušajući potresnu ispovijest Dina Merlina. Naime, pjevač je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj.

Može biti krupni plan: jedna ili više osoba i brada

– Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt, jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada htio da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet”, izjavio je tada Merlin.

(express/objektiv)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *