Korak ispred!

Haos za crnim stolom! Dalila napala suparnicu

U emisijI “Gledanje snimaka” voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni video klip, u kom su imali priliku da vide kako Dalila Dragojević prepričava Marku Đedoviću svađu sa Filipom Carem, pa mu je u jednom momentu spomenula i bivšu djevojku Maju Marinković.

Filip Car je dobio riječ.

– Što se tiče Dalile, ispričano je sve. Bilo mi je žao da leži na garnituri, pa sam je probudio. žao mi je zbog onog mog lošeg ponašanja, krivo mi je i izvinjvam se njenoj prodici, njoj i svima. Što se tiče Marijane, ne da mi se sa tobom raspravljati – rekao je Car.

– Je l’ sam nešto slagala – pitala je Marijana.

– Nisi…Vidi ovako, ne želim da se raspravljam sa tobom. Sješću i popričati sa tobom, ne zbog ovog klipa, nego zbog situacija koje su nam se dogodile neobične. Oni nisu upioznati sa mnom psihički, pogotovo kad sam slobodan. I za muškarce i za ženske – rekao je Car.

– Nije bilo ovako. Neću da shvati nešto pogrešno. Tu noć smo se raspravljale, ja sam joj rekla da me zna od spolja. Filip je imao potrebu da na vrijeđanje, koje sam dobijala od nje i Mensura, da dobacuje ironično da ni ona nije cvjećka. Nisi ispala fer prema Milici, pa ni ovde nisi prema Dalili – rekla je Viki.

– Hoću da završim ovu agoniju i smetilište od ovog ljubavnog odnosa. Smatram da nisam na nivou da se raspravljam sa djevojkama ovde zbog svog momka. Ne pada mi na pamet da branim sad bilo koga ovdje. Nikada mi neće biti kriva bilo koja djevojka, nego osoba sa kojom sam. Rekla sam joj da nikada nisam bila od onih koja će da čupa za kosu i tako to – rekla je Dalila.

– Ne zanima me Viktorija i nemam komentar na njeno izlaganje – rekla je Marijana.

– Ona ima karakternu crtu kao Dino. Ni ti mene ne zanimaš, ali si na klipu to predstavila drugačije – rekla je Viki.

– Meni je Dalila na neki način draga. Nisam je nikad komentarisala u bradu, rekle smo u jednom sukobu jedna drugoj sve i svašta, ali kada smo bile u okej odnosu, ništa loše nisam rekla – rekla je Marijana.

– Imaš pravo da se muvaš sa kim hoćeš – dobacila je Dalila.

– Da li će neko za stolom priznati nešto – skočio je Mića.

– Ja sam ispričala od A do Š šta se desilo, ali nije ispalo prema Filipu Caru fer – rekla je Marijana.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *