Korak ispred!

GRUPA THCF OTKRILA NAZIV SVIH NUMERA SA NOVOG ALBUMA: Na listi i duet sa poznatim reperom!

Popularni rep dvojac Stefan i Bore sa novog albuma su do sada objavili tri pjesme – “Mama kidam dalje”, “Ima ko sluša i gleda”, kao i numeru “Uš'o u pos'o sa kokom” koja je ujedno i dio serijala “Južni vetar”.

Oni su sada na Instgaram profilu otkrili da će album, koji su pripremili povodom 20. godina njihove karijere, imati 20 pjesama, od kojih su 19 njihove i jedna u vidu dueta.

– Lista pjesama sa albuma “Suđeja i iskušenja”! Sada možete da vidite i ko je jedini gost na ovom rođendanskom albumu – zaintrigirali su oni a ubrzo otkrili o kome je riječ.

Naime, na spisku možemo da vidimo da je numera “Nemaš dva vikenda u gradu” duet te da je dvojac ukrstio glas sa reperom i producentom Coby-jem, što je veoma obradovalo njihovu publiku koji jedva čekaju 4. april, kada će album ugledati svjetlost dana.

– Album je od sutra uveče 00:01h na svim platformama! Uživajte kao što smo i mi dok smo ga snimali. Naučite dobro pjesme i obezbjedite svoju kartu za Tašmajdan 16. juna na vrijeme – napisali su oni podsjećajući na veliki koncert koji su najavili povodom 20. godina karijere.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=6fs5SDY6ouM” /]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *