Korak ispred!

Goga Sekulić uživa sa porodicom!

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je objavila novu pjesmu, koja je pobrala simpatije publike, a mnoge je začudilo što se na taj korak odlučila s obzirom na to da njene kolege ne žele da izbacuju nove pjesme u vrijeme krize zbog epidemije koronavirusa. Ipak, Goga kaže da je odlučila da izda jednu pjesmu, od nekoliko koliko ima, te da će pratiti situaciju.

U spotu za njenu pjesmu pojavljuje se maneken koji je privukao veliku pažnju, a pjevačica je otkrila da li bi ikada angažovala svog supruga Uroša Domanovića da joj bude glavni glumac, s obzirom na to da izgleda fantastično.

 Pokušala sam na tu temu da razgovaram sa Urošem, ali on baš i ne voli snimanja i slikanja. Ipak, kada bude neka lijepa pjesma i posvećena njemu, moraće – rekla je pjevačica kroz smijeh, te se osvrnula na majčinstvo i to da li Uroš i ona planiraju drugo dijete:

– Svi možemo da mislimo ili nagađamo o majčinstvu dok se to ne dogodi. To se ne može opisati, mora se doživjeti. To je nešto najljepše u životu – biti majka je dar od Boga! Vasilj Andrej liči i na Uroša i na mene, mada to se mijenja kako djeca rastu. Neko kaže „isti tata”, a neko da liči na mamu, to jest na mene. To (drugo dijete) se ne planira, a mi na tu temu ne razgovaramo. Sin nam je trenutno centar svijeta.

– Imala sam samo nekoliko nastupa ove godine. Nedostaju mi razmjena energije sa publikom, putovanja i akcija, ali samo vikendom, jer imam akciju sa sinom od jutra i uživam u tome. Za Novu godinu imam nekoliko ponuda, ali gazde lokala su u strahu šta će biti, isto kao i mi. Možda samo jednu Novu godinu nisam radila do sada, ali nije ni moranje po svaku cijenu. Volim da bude top mjesto, da su ljudi veseli i da budemo svi sretni i zadovoljni – rekla je pjevačica.

(Express/pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *