Korak ispred!

Goga Sekulić: “Ana Nikolić mi je pružala podršku u teškim trenucima”

Snimak stravičnih rana na licu pjevačice Ane Nikolić i njene izjave o finansijskim problemima privukli su veliku pažnju javnosti i doveli je u centar skandala.

Međutim, koleginica sa estrade, Goga Sekulić, nije željela da ćuti i pružila je javnu podršku Ani, istakavši da joj je Ana nekada pomogla i da joj je za to veoma zahvalna.

U intervjuu za Kurir, Goga je otkrila da poznaje Anu već dugo vremena, ali da su se bolje upoznale prije 10 godina kada joj je Ana pružila podršku u teškom trenutku.

– Anu poznajem dugo, ali sam je bolje upoznala prije 10 godina kada sam ja bila u nekoj situaciji gdje mi se ona javila i dala podršku. Zahvalna sam joj. Voljela bih da sve prođe i postane za Anu prošlost – iskrena je Goga, koja je potom progovorila o svom djetinjstvu.

Tokom razgovora, Goga je takođe progovorila o svom djetinjstvu, ističući da je oduvijek sanjala da bude pjevačica i glumica.

– Kao klinka sam voljela da budem pjevačica i glumica. Porodičnu kuću smo imali, a pored je bio zapušteni plac gdje sam pravila priredbe. Bila sam i voditeljka, glumica i pjevačica. Nekada sam to radila džabe, humanitarno, a nekada sam naplaćivala. Komšije sa unučićima su dolazili da me gledaju – kroz smijeh nam je otkrila.

(Toxictv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *