Korak ispred!

GOCA TRŽAN O BORBI ZA POTOMSTVO: Ne odustajem, jer nisam normalna

Goca Tržan posljednjih 12 godina vodi veliku bitku da rodi drugo dijete. Često u javnosti dijeli svoja osjećanja, ali i naglašava da nema namjeru da odustane od toga da svom suprugu Raši Novakoviću, podari dijete.

Ona je sada dala savjet svim ženama koje se nalaze u kasnim 30. godinama ili ranim četrdesetim, na koje stvari obavezno moraju da obrate pažnju, ukoliko planiraju da postanu majke.

 Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provjere i da se liječe, bježite od takvog muškarca, jer on ne želi dijete. S druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vrijeme, jer je vrijeme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne – rekla je Goca i otkrila da li je imala momente u kojima je željela da odustane od vantjelesne oplodnje.

 Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspjeti. To je jedini način da uhvatiš red. Takođe je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju.

-Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smijete da gubite vrijeme i da su normalna sva osjećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu djeteta. Savjetujem i majke koje sada imaju kćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju – zaključila je Goca.

(Express/ Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *