Korak ispred!

Gdje i za koliko novaca zvijezde pjevaju za Novu godinu: Honorari od 50.000 do 100.000 eura!

Najluđa noć u godini se približava, a to za pjevače znači da će nastupajući na prijelazu između dvije godine zaraditi honorar koji je mnogo veći od onog koji obični smrtnici zarade za nekoliko godina.

Dino Merlin ispratit će – za njega – veoma uspješnu 2022. godinu u “Rixos Premium” hotelu u Dubrovniku.

Ekskluzivni hotel

Zainteresirani za doček 2023. godine u hotelu „Rixos“ trebat će uplatiti minimalno dva noćenja, a cijena za dvije osobe u standardnoj sobi iznosi 975 eura.

Najskuplji aranžman podrazumijeva tri noćenja u apartmanu s balkonom i pogledom na more i on iznosi 2.987,50 eura.

Dok će Merlin zabavljati goste ekskluzivnog hotela, Zdravko Čolić pjevat će za šire narodne mase na glavnom gradskom trgu u Kotoru.

Na javnom dočeku pjevat će i Severina, i to u svom rodnom Splitu.

Na Jadranskoj obali će za Novu godinu pjevati i Džejla Ramović. Ona će zabavljati goste u luksuznom hotelu „Regent“ u Porto Montenegru. Cijena ulaznice za novogodišnju proslavu iznosi 220 eura.

Halid Bešlić ostaje na kopnu i on će pjevati u ilidžanskom hotelu „Hills“, a na istom mjestu nastupit će i Nikolina Kovač.

Enes Begović zabavljat će publiku u hotelu „Terme“ na Ilidži.

Magičan doček

Lepa Brena najavljuje magičan doček Nove godine u restoranu „Topčiderac“, a špekulira se da njen honorar iznosi čak 100.000 eura.

Kako nam je rekao dobar poznavalac stanja na muzičkoj sceni, Brena nije jedina s estrade koja ima ovoliki honorar.

– Novogodišnji honorar najvećih zvijezda u regionu iznosi od 50.000 do 100.000 eura. „Sitna boranija“ uzima 30.000 eura. Oni koji se bave ovim poslom znaju koliko novaca trebaju izdvojiti za kojeg izvođača – tvrdi naš sagovornik.

Koliko će dobiti “Dubioza”

U Sarajevu će na javnom dočeku građane i turiste zabavljati „Dubioza kolektiv“. Naš sagovornik smatra da je i njihov honorar u rasponu od 50.000 do 100.000 eura, s obzirom na njihovu ogromnu popularnost.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *