Korak ispred!

FOTOGRAFIJA OSVANULA NA INSTAGRAMU: Nikola Kojo u krevetu sa poznatom glumicom

Komentar koji glasi “Na ovo se čekalo” a koji se odnosi na to što vidimo glumca Nikolu Koju u krevetu sa kolegicom Brankom Katić nije usmjeren na sam taj čin već na činjenicu da je poslije dužeg vremena Branka ponovo bila partnerka Nikole Koja na ekranu – ovog puta televizijskom.

Do skoro ste ih gledali kao roditelje mladog Aljoše u hit seriji “U klinču” a taj projekat omogućio im je da ponovo budu direktni partneri nakon davno snimljenog hita “Mi nismo anđeli”.

Partnerka Nikole Koje, stoga, u ovom slučaju samo je bila televizijska ali fotografija na kojoj ih vidimo u krevetu zbilja je privukla značajnu pažnju. Naravno, oboje su se dosta promijenili od perioda u kojem su snimali “Anđele”, ali hemija između ovog dvojca ostala je na visokom nivou, baš kao i veliki talenti po kojima su poznati.

-Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvijek puno smijeha i zabave već na probama – izjavila je tokom snimanja prve sezone pomenute serije Branka Katić, partnerka Nikole Koje u seriji, a sudeći po popularnosti koju je ostvarenje “U klinču” dobilo gledat ćemo ih zajedno i u nastavku.

(Express/cdm)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *