Korak ispred!

EVO KAKO JE ESTRADA IZGLEDALA U SREDNJOJ ŠKOLI: Ovo je Jelena Karluša u SREDNJOJ, A ČEKAJTE DOK VIDITE CECU I SAŠU POPOVIĆA

Fotka iz srednjoškolskih dana najpoznatije srpske pjevačice Jelene Karleuša osvanula je na društvernim mrežama i napravila kaos.

Sa 16 godina Jelena Karleuša prvi je put zakoračila na estradno nebo, a i tih je dana voljela neobične odjevne kombinacije.

U emisiji Zvezde Granda u kojoj je članica žirija. kolega Saša Popović rekao joj je da je sa 16 izgledala kao cirkus, a Karleuša mu je odgovorila da je on izgledao kao tri cirkusa.

Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu naše javne ličnosti kao maturante teško da bismo prepoznali. Neki od njih se nisu stidjeli da s nama podijele svoje fotografije s maturske večeri i prepričaju nam utiske iz srednje škole. Oni se s jakim emocijama prisjećaju tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

1. ŽELJKO SAMARDŽIĆ 1974. GODINE I DANAS

Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se sjetim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pjevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lijepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

Direktor „Grand produkcije“ spada u red onih koji su imali sreću da rade posao za koji su se školovali. Popović je još od malih nogu želio da postane muzičar, pa je najprije završio nižu, a onda i srednju muzičku školu 1973, što mu je kasnije mnogo značilo u karijeri.

3.CECA 1991. GODINE I DANAS

U svijet šou-biznisa ušla sam vrlo mlada. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, maturirala sam 1991. godine. Fakultet je, nažalost, izostao. Sve mlade pjevače bih savjetovala da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, a uporedo neka se bave muzikom. Sve može da se postigne.

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *