Korak ispred!

Estradni menadžer Hodžić za Boom : Uroša je bilo i bit će na svim stranama! Akcenat je na ,,PORUCI” koju šalje generacijama, mladima…

Uroš Živković razočarao publiku učinivši sramni čin kada je otpjevao pjesmu koja je nacionalistički povrijedila narod.

Ovakav šovinistički postupak osudili su mnogi Bosanci i Hercegovci kao i estradne kolege. Među njima je i estradni menadžer Amer Hodžić čiji status objavljujemo u cjelosti:

– “Kao da pojedini u doba korone misle da ista nikad neće proći, pa sve više i kroz statuse i objave djeluju nacionalistički sa mržnjom gdje “ranjeni narod” potom u polemici nema milosti što je i za očekivati! A sutra kad sve prođe valja otići dalje i pjevati svima… Kad nema opravdanja iz Srbije za Jadranku Barjaktarović, koju su razapeli, kako da bude opravdanje iz Bosne za ovo!!! Nije mu ovo trebalo… Sa Bosnom gdje se najviše para zarađuje (to znaju pjevači svi godinama), da iz Bosne se najviše para iznese i da ih ima najviše u inozemstvu, Evropi, Americi, Australiji i Bosni sebi je čovjek svjesno iskopao jamu.


Naravno, strašno, užasno!! Vrata sebi zatvorio, svuda, nije mu ovo trebalo. Nema opravdanja za ovo nikakvog! Prekrižen za sva vremena! A skontaće koliko je izgubio… Mene bi bilo sramota snimiti ili izjaviti ovako nešto za Srbiju, posebno da tamo uzimam za hljeb!!!! Nek je na čast i svakog sutra drugog pjevača ko ovo radi ili misli, to jest ne poštuje druge! Dno dna! Ovoliki nacionalizam i govor mržnje koji otvoreno propagira, huškašku retoriku kada nije bio ni rođen je za svaku osudu, koju bi i Grand produkcija trebala u krajnjem slučaju da sankcioniše”, objasnio je menadžer Amer Hodžić.

Grand pjevač Uroš Živković uživo na svom nastupu pjevao je pjesmu ” Ne volim te Alija, zato sto si Balija”. Sraman je ovo čin, koji podrazumijeva svaku osudu ponašanja folkera. Očito je da je na ovaj način ispoljio svoje nacionalističke ideale, a sporni video pjevanja možete pogledati ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=zWL3D6xkQvI

Naime, od tog dana kako je Uroš počinio sraman čin, on na svojoj društvenoj mreži Instagram isprovocirao je Dinu Merlina. Daljom provokacijom razočarao je svoju publiku.

Svi koji podržavaju Uroša svakodnevno ga označuju na svojim objavama koje on redovito podijeli na Instagram i tako pokazuje svoje pravo lice. Narod osuđuje njegov postupak što su i u upravu to što je učionio nije dobro.

Jedna od objava koja je razočarala narod je prozivka legendarnog pjevača Dine Merlina.

Ovaj Urošev postupak dodatno je dolio ulje na vatru i izazvao još veći haos na društvenim mrežama.

Alen Albinović se odmah oglasio i ostavio komentar na Uroševu objavu:

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *