Korak ispred!

Elma Hrustić ” Vakcinisanje je stvar ličnog izbora “

Cijeli svijet i dalje se bori sa opakim virusom korona i dok su mnogi očekivali da će 2021 godina biti mnogo mirnija i bolja očito da nam tek borba protiv virusa predstoji.

I dok svakodnevno stižu razno razne informacije , savjeti kako da se čuvamo, liječimo i apeli za vakcinu postoji i ona druga strana medalje da svako ima pravo izbora.

Regionalna pjevačica Elma Hrustić kaže da stanje u Turskoj iz dana u dan je sve tragičnija, da je sve više oboljelih i sve manje mjesta po bolnicama, ali kako kaže mnogi nisu vjerovali u postojanje virusa sve dok se nisu razboljeli. Što se tiče vakcine Elma ističe da nije primila vakcinu niti ima u planu, jer smatra da za vakcinu treba vrijeme da se ispita i da su preko noći došle.

Poštuje sve ljude koji se vakcinišu ali zamjera kolegama što javno promovišu sebe preko vakcine, svako ima pravo izbora i smatra da je to negjde i privatno lična stvar.Pjevačica dodaje da vakcinu će primiti jedino u slučaju da postane zakonski obavezna zbog posla i putovanja a do tada ponaša se i čuva kao prvog dana kada je korona promjenila tokove našeg svakodnevnog života.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *