Korak ispred!

Elma Hrustić ” Društvene mreže oduzimaju čari djetinjstva “

Grandova pjevačica Elma Hrustić nije podlegla trendu društvenih mreža i postala zavisnik koja sate provodi na njima, većinom izdvaja toliko vremena da bi odgovorila na poruke svojoj publici i dragim ljudima koji su kilometrima udaljeni od nje.

PJevačica smatra da su društvene mreže promenile svet i način života posebno kod mladih ljudi. Odete u kafić, restoran ili na neko javno mjesto i vidite kako mladi ljudi komuniciraju preko mobilnog telefona,  nema više međusobnog razgovora , osmjeha, sjede za istim stolom a nisu prisutni jer su udubljeni u stvari koje su sitnice a postali su veliki dio života Instagram, TikTok, FacebookOno što posebno Elmu brine je što više djece igračke je zamjenilo sa mobilnim telefonom i TikTok koji kako ona dodaje više je donijelo nesretnih slučajeva zbog raznih izazova koja ova društvena mreža pokreće.

Žao mi je što nove mlade generacije ne znaju da uživaju u igranju , što se manje druže, izlaze u bioskope , šetnjama što im se život svodi na što više pratilaca i lajkova, nadam se da će neko donijeti zakon da mladi ostanu izvan moderne tehnologije zaključuje grandova pjevačica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *