Korak ispred!

Džidža novim imidžom i „Ekstazom“ osvaja estradu

Pjevačica Aleksandra Stojković Džiža objavila je danas novu numeru kojom se na velika vrata, nakon duže pauze, vratila poslu i sebe predstavila u potpuno drugačijem fazonu.

Naime, ona je danas, tačno u podne na kanalu Two Louder predstavila novu numeru koju je snimila u kolaboraciji s mladom reperkom Nadicom Vermezović.

Aleksandra Stojković Džidža

Duetsku pjesmu „Ekstaza“ u kojoj je Džidža samo gošća potpisuje sin Čede Čvorka, čuveni Mihajlo Rajičić koji je tvorac brojnih Džidžinih pjesama „Srećno pijana“, „Kockar“, Moćna ko Rusija“, Pare proklete“…

Inače, u pomenutoj numeri Džidža ima svoj rep deo, čime je dokazala da se odlično snalazi u skoro svakom žanru muzike. Numeru prati i visokobudžetni spot u kojem je Džidža još jednom dokazala da ne pleni samo glasom, već i odličnim stasom.

Njoj očigledno nije dosta to što intrigira javnost novim muzičkim pravcem i stilom, već to radi i sa stajlingom. Ona u spotu nosi pripijeni triko, sa sve halterima i podvezicama, što je svakako izazvalo oduševljenje publike.

Podsetimo, zbog pretjeranog pritiska javnosti, Džidža je prije više od godinu dana riješila da se povuče u ilegalu i maksimalno se posveti sebi. Iako medijski nije željela da bude prisutna, ona je vrijedno radila vikendom i taj dio posla nije zapostavila.

Pjevačica je napravila velike promjene u životu, koje joj očigledno prijaju u svakom smislu. Naime, ona je nastavila studije na Muzičkoj akademiji u Kragujevcu koje je pauzirala desetak godina. Njene nedeljne obaveze svode se na predavanja i ispite i sa tim trenutno nema nikakvih problema.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *