Korak ispred!

Dženan Lončarević objavio novu pjesmu ” Da si moja ” (VIDEO)

Dženan Lončarević u novoj pjesmi, koju potpisuju sarajevski hitmejkeri Armin Šaković i Amil Lojo, pjeva: – To je muška sujeta, svi smo istog soja, ne bi bila tako lijepa da si moja.

“Na pjesmi je radila provjerena ekipa. “Da si moja” je malo bržeg ritma, ovog puta nije balada. Mislim da će se svidjeti publici. Meni i mojim bliskim saradnicima se svidjela. Nisam namjeravao da pjesma bude objavljena 14. februara na Valentinovo, međutim pjesma je finalizirana i spot završen. Pomislio sam da nema ljepšeg poklona svim damama nego pjesma za Dan zaljubljenih”, kaže Dženan povodom premijere pjesme i spota.

Spot je uradio sa svojim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Harisom Dubicom. U njemu gledamo Dženana u potpunom novom izdanju, kako pleše. Poznata koreografkinja Kaja Oreštijević je pripremila koreografiju sa njenom plesnom školom “Evolution”, a koju je Lončarević marljivo uvježbao.

“Haris je uspio da me nagovori da se pokrenem. Bio sam skeptičan, mislio sam da to neću moći, međutim, kako se Dubica sam zainati, a i sve oko sebe, uspijeli smo da to napravimo. Mislim da nisam ispao smješan u spotu”, govori pjevač.

Dubica je osvajao brojne regionalne i evropske nagrade za svoje spotove, a za Lončarevića potpisuje više od deset videozapisa.

“Imao sam želju da Dženan izađe iz svoje komfort zone i da tu veselu muziku doživi kao i većina njegovih fanova- đuskanjem. Rasplesani Dženan je opet nešto novo u njegovoj karijeri. Sve u svemu sam se pozitivno iznenadio kako je brzo naučio sve korake”, kaže Haris Dubica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *