Korak ispred!

Džejeva ćerka ISPUNJAVA OČEVU ŽELJU, a u tome će pomoći SAŠA MATIĆ

Ćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Marija, odavno je napustila posao za koji se školovala, te je poziciju vlasuljara u pozorištu zamjenila pjevačkom karijerom.

Talenat za muziku primetio je i njen otac i to davnih dana, a po njegovoj želji i savjetu, Marija je krenula sa pripremama za svoju prvu pjesmu- Trenutno radim na pjesmi, biram saradnike, ali to još nije za javnost. Ne znam još ništa kad će izaći. Ono što mogu da kažem jeste da će biti u modernijem fazonu, to je komercijala i to ljudi traže, a i generalno više volim da pjevam taj pop-folk fazon. Bogu hvala, mogu sve da pjevam, tako da to nije problem– rekla je Marija za ”Kurir”.

150705697_860073964719455_2171865228708269237_n.jpg

Iako joj je tokom života otac Džej nudio duet, i nagovarao je da krene njegovim stopama, Mariju je nesigurnost sprječavala, a sada kada njega nema, podrška stiže od pjevača Saše Matića- Moj drug Džej mi nikada nije pričao da njegova ćerka želi da se bavi profesionalno pjevanjem. Ja sam čuo da je nasljedila talenat od svog oca i da jako voli da pjeva. Ja ću biti prvi tu za nju, ako joj bude bila potrebna bilo kakva pomoć, i finansijska, ali i oko izbora pjesama, muzike, šta god joj bude trebalo, meni može da se javi uvjek– rekao je Saša i napomenuo da ga raduje što se Marija odlučila na taj korak.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *