Korak ispred!

DRŽI SE BLOGERISANJA, BOLJE TI IDE OD PJEVANJA! Kolega brutalno odbrusio Goci Tržan

Aca je nedavno učestvovao u trci za Evroviziju, gdje se publici predstavio sa pjesmom „Oskar“, a nakon takmičenja, pjevač je riješio da podnese krivičnu prijavu protiv članova žirija i čelnikа RTS, koje je optužio da su uticali na ishod i rezultate takmičenja.

Iako je u posljednjem trenutku odustala od učešća na muzičkom takmičenju za koje se prethodno prijavila, Goca Tržan je osudila ponašanje svog kolege nakon izbora pjesme za „Evroviziju“, ističući da on sve radi smišljeno jer voli da iritira javnost i diže prašinu oko sebe. Osim toga, Goca je istakla da joj se Lukasova pjesma uopšte nije dopala, a pjevačev menadžer i producent Saša Mirković je podsetio pjevačicu na sopstvene neuspjehe kada, kako kaže, nije mogla da proda više od 45 karata za solistički koncert u Centru „Sava“.

Goca kaže da Lukas pravi skandale, a nema većeg skandala na javnoj sceni od onog koji je ona napravila kada je u očaju izmislila koncert za jednog čovjeka. To je isto kao da osoba koja ne može da proda 100 karata u Centru „Sava“ sebe poredi sa Erosom Ramacotijem. Podsjećam Gocu da je, kada je bila na vrhuncu svoje karijere, prodala samo 45 karata za svoj solistički koncert – bio je oštar na samom početku razgovora Mirković, koji je potom otkrio Gocinu najveću laž. Naime, kako estradni menadžer kaže, Tržanova 2001. godine nije mogla da se pomiri sa poniženjem zbog lošeg odaziva, te je za medije izmislila priču da je sve ulaznice za koncert otkupio jedan biznismen.

Mi smo tada izmislili „koncert za jednog čovjeka“. Odnosno, kako se ne bi saznalo da je prodala samo 45 karata, Goca je javnosti rekla potpunu laž, da je sve ulaznice kupio jedan čovjek, njen tadašnji dečko. Stoga, predlažem Goci da se drži blogerisanja jer joj to ide znatno bolje od pjevanja – zaključio je Mirković.

Podsjetimo, Goca je u izjavi za domaće medije istakla da Lukasova pjesma ne bi bila dobar izbor za srpskog predstavnika u Torinu.

Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio, i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da bode prst u oko, to je njegov način. Iskreno, meni se nije svidjela Lukasova pjesma. On je fakat balkanska zvijezda, koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovjek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to – rekla je Goca.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *