Korak ispred!

Dok svjetski mediji pišu o uspjehu mladog producenta iz Makedonije , on želi saradnju sa pjevačicom Teom Tairović

Makedonski producent Xsoundbeatz sa svojih nepunih 24 godine uspio je da zagolica maštu ljudima iz svjetske muzičke industrije. Ovaj mladi producent rano je u plovio u svijet muzike , sa samo 17 godina imao je prvi susret sa ozbiljnim muzičkim umjetnicima širom makedonije i za njega je bila talična ona narodska izreka ” Dobar glas daleko se čuje ” . 

Ubrzo su počele da stižu ponude iz Turske a popularna turska pjevačica Cansever je sa svojim timom se našla ubrzo u njegovom studiju gdje je snimala svoje pjesme, koje su postale za nekoliko nedelja jedne od najtreženijih u klubovima i na turskim slavljima. Vrata muzičkog svijeta postali su dostupni za njega tako su mnogi producenti, muzičari , Dj-ovi počeli saradnje sa mladim Xsoundbeatz dok su mediji sve više bili zaintersovani za njega, tako je njegovo ime dospijelo na mnoge naslovne strane engleskih, američkih , brazilskih medija . Kako je zainteresovanost rasla tako je on dobijao sve više pristalica njegove muzike . Mladi producent nedavno je imao i koncert sa jednom od trenutno najpopularnijih pjevačica sa naših prostora Teom Tairović sa kojom bi voleo uskoro da ostvari i muzičke saradnje, jer kako kaže njena harizma, energija je inspiracija za svakog muzičkog stvaraoca, među njima se nalaze još neka poznata imena širom regiona ali za sada ne želi da otkriva jer publika će uskoro čuti nešto novo i zanimljivo.

I dok svjestki mediji pišu o uspjehu mladog makedonca , kolege nude saradnje , njegova publika sa nestrpljenjem očekuje njegov novi hit „Brazil Tallava“ gdje je uspio kako kaže da spoji brazilsko balkanski ritam i pokaže svetu da muzika je jedini jezik koji razumije cijeli svjet bez granica i barijera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *