Korak ispred!

Đani, MC Stojan i Jana snimili novu pjesmu: Poslušajte kako zvuči “Tajkun”

Đani, MC Stojan i Jana spadaju u najslušanije pjevače čiji su nastupi izuzetno posjećeni, a i plaćeni i izgleda da su zbog toga na meti ljubomore i sujete među kolegama. Bar tako govore pjevači koji su zajedničkim projektom i spotom za pjesmu “Tajkun” riješili da pokažu da su najjači na terenu.

– Hit godine je tu i ipak mi zatvaramo ljetnu sezonu i krećemo da punimo klubove- rekao je MC Stojan u opisu pjesme koju je publika željno iščekivala.

– Đani, šta misliš da li je došlo vrijeme za penziju? Svi bi nešto da nas pošalju, ne znam da li im smeta što i dalje punimo klubove?! Šta ti kažeš?- pitao je reper Đanija na početku spota, a pjevač odgovorio:

– Pa dušmanima sve smeta u životu! Mi to radimo najbolje na svijetu i tako će biti dok nas zdravlje služi.

– Alo, bre, kakva penzija? Idemo – dobacila je Jana, nakon čega je MC Stojan, autor njihovog novog hita, objasnio način na koji žive i rade ova tri pjevača.

“Posao raste kao da sam tajkun” i “Ko kaže da nema para, kad je firma mnogo jaka”, glase stihovi duetske pjesme koja je na prvu zaludjela fanove.

“Totalna dominacija”, “Stojke riješio da ovjeri ljeto”, “Moji omiljeni pjevači na jednom mjestu, svaka čast”, “Idemo u trending”, glase komentari na njihovu pjesmu “Tajkun” koja je pred vama.

(express/grandonline)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *