Korak ispred!

DINO DIZDAREVIĆ SE VRATIO U RIJALITI Skrhan bolom zbog smrti oca uputio molbu produkciji

Dino Dizdarević se večeras vratio u “Zadrugu 5” nekoliko dana po napuštanju imanja u Šimanovcima.
On je rijaliti napustio nakon što mu je javljeno da mu je otac u kritičnom stanju, a ubrzo po napuštanju su ga dočekale tužne vijesti o očevoj smrti.

Dino Dizdarević je, uz članove porodice i prijatelje, ispratio oca na vječni počinak, a u danima koji su uslijedili je donio odluku da se ipak vrati u “Zadrugu” i bori se za glavnu nagradu.

Njegov povratak u rijaltii je, na iznenađenje mnogih gledalaca, najavila Ivana Šopić, te su ubrzo krenule da stižu poruke koje su se emitovale na dnu ekrana.

“Gdje je Dušica Jakovljević?”, “šta je sa Dušicom?!”, “otkud to da Ivana vodi u subotu u udarnom terminu ‘Zadrugu’, je l’ Dušica dobro?!”, nizale su se poruke bez konca i kraja.

Dino je večeras istakao da mu najteže pada samoća u teškim trenucima, a zamolio je da režija ne pušta muziku kada on bude ulazio natrag u rijaliti.

Kada su Dina pitali da li je našao neke informacije o zadrugarima koje će reći pred kamerama, ali je on kroz suze govorio da ga to nimalo nije interesovalo.

Filipu Caru neću oprostiti uvrede koje mi je uputio. Niko iz mene neće izvući negativno nešto, ja sam došao da se borim za novac, borim se sam za sebe. Moji prijatelji znaju ko sam ja i kako se borim. Ostao sam u svom autu, izašao sam iz kuće u kojoj sam odrastao. Moram da se borim – rekao je Dino.

Na vratima su ga odmah pozdravili Miki Đuričić, Mina Vrbaški, Lazar Čolić Zola i Dalila Dragojević.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *