Korak ispred!

Deset najljepših kćerki regionalnih javnih ličnosti

Deset ljepotica koje nose slavna prezimena!!

Javne ličnosti su oduvijek privlačile veliku pažnju medija, ali često i članovi njihove porodice.

U nastavku slijedi deset najljepših kćerki naših domaćih zvijezda:

  1. Ella Dvornik, kćerka Dine Dvornika – kćerka je preminulog pjevača Dine Dvornika, koja je danas jako poznata javnosti. Zbog svog izgleda nije ostala neopažena medijima, pa je odlučila da tu privilegiju maksimalno i iskoristi.

2. Elena Kitić, kćerka Mileta Kitića – kćerka je proslavljenog folkera, koja je također odlučila uploviti u pjevačke vode. Elena je jedna od najatraktivnijih pjevačica na estradnom nebu.

3. Helena Topalović, kćerka Milana Topalovića Topalke – neprestano privlači pažnju javnosti. Njen izgled ostavlja bez daha, a upravo zbog toga, ova ljepotica na Instagramu broji preko 200.000 pratilaca.

4. Ivana Rajović, kćerka Bobana Rajovića – svojom ljepotom i zavidnom figurom privlači pažnju na društvenim mrežama i gdje god da se pojavi.

5. Atina Tošić, kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića – Nije uopće diskutabilno od koga je Atina mogla naslijediti nestvarnu ljepotu. Iako je još uvijek tinejdžerica, Atina izrasta u pravu ljepoticu koja će možda čak i nadmašiti svoju majku.

6. Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić – Ova zgodna brineta ne eksponira se previše u javnosti, ali gdje god se pojavi, zbog svog perfektnog izgleda, privlači veliku pažnju.

7. Mia Bjelogrlić, kćerka Dragana Bjelogrlića – Bjelina kćerka izbjegava da se ističe u javnosti, te živi poput većine vršnjakinja – voli da putuje, provodi vrijeme sa prijateljima i da se dotjeruje.

8. Anđela Jovanović, kćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić – Njeni roditelji su zasigurno ponosni na nju, što zbog uspjeha koji je postigla, što zbog toga što je izrasla u pravu ljepoticu.

9. Zorana Šijan, kćerka Goce Božinovske – Zorana nije poznata medijima, ali ono što je poznato jeste da Zorana izgleda perfektno.

10. Una Čolić, kćerka Zdravka Čolića –  veoma je aktivna na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme svojom pojavom i objavama privlači veliku pažnju u javnosti, te nerijetko završi u medijima, što ranije nije bio slučaj.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *