Korak ispred!

DEJAN DRAGOJEVIĆ SKINUO BURMU: „Prodaću je kad budem izašao, ŠUTNUĆU JE“

Dejan Dragojević pred milionima je otkrio da je zauvijek stavio tačku na odnos sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

On je istakao da je sretan u odnosu sa Aleksandrom Nikolić. Također, dodao je da planira da proda burmu.

– Dalila je jednom prilikom rekla da bi voljela da imaš djevojku u rijalitiju i odnos sa njom, kako biste bili jedan – jedan. Da li je ovo sada neki revanš? – pitao je novinar Dejana.

– Nikakav revanš, nikakav inat, ništa. Svako ima pravo da prokomentariše šta želi, ali samo treba da se prate postupci. Što se tiče mene, neka prate šta radim, pa će sve biti jasno. Da sam htio da se mješam sve bi bilo drugačije, batalio sam skroz sve. Sramota me je i blam svega. Jedva čekam kraj rijalitija, da se oslobodim svega skroz. Ne prija mi nikakvo povezivanje, nikakav kontekst, ni pitanje ni ništa. Presjekao sam i hladim se skroz i teško je povjerovati poslije svega – odgovorio je Dragojević.

– Gde su burme? Gde je tvoja? – pitao je novinar.

– Negdje tamo je zavučena. Prodaću je napolju, šutniću je. U vikend specijalu Premijere, mnogo sam toga rekao. Volio bih da se prebacim i na drugu stranu sobe kako bih izbjegao svaki mogući susret. Burma, sat i slične stvari niti me podsećaju niti vraćaju na život koji sam imao – odgovorio je Dejan.

– Ako uporediš Aleksandru sa Dalilom, šta je tu plus a šta minus? – pitao je novinar.

– Ne bih ja tu poredio, ne bih nekoga ponižavao ili dao nekome na značaju. Njih dvije nisu za istu kategoriju. Ružno bi bilo sa moje strane da poredim, zaista nema potrebe. Ako budemo u tom nekom našem odnosu, jasno ću pokazati ko koliko vrijedi i ko koliko zaslužuje – naveo je Dejan.

(Aloonline.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *