Korak ispred!

David Ćurčić u susret novoj kolekciji: Dodaću svijetu malo više boje!

Modni stilista i kritičar David Ćurčić , koji već godinu dana vrijedno radi na svom brendu najavljuje novu kokekciju za žene koja će ugledati svijetlost dana u februaru. 

-Potrudiću se da ostanem dosljedan sebi , ali i ženama koje prepoznaju moj rad. Nažalost , naša modna industrija najviše je bazirana na Beograd , tako da ja ipak ostajem pri tome da stvaram u “provinciji” i nemam problem sa tim . Žene u ovim krajevima i inače na Jugu Srbije zaslužuju da se vrednuju poput žena u  prestonici .

Da li si ikada gledao kao na grešku to što , kako kažeš , stvaraš u provinciji ? 

-Nikada . Vjerujte mi imam više posla nego dizajneri u Beogradu . Mene žene vole i vjeruju mi , to je moj najveći motiv za kreiranjem . Radim od kuće , žene koje rade za mene nalaze se u Paraćinu , Prokuplju i Nišu . Predivne su i zaista imam ljep odnos sa njima .

Foto: Privatna arhiva

Nova kolekcija , na koji način ćeš je prezentovati  ?

-Isprva sam planirao da napravim reviju , u mom rodnom gradu , međutim moji planovi prosto nisu izvodljivi fizički , tako da će revija sačekati . Organizovaćemo fotošuting , gdje će modeli biti djevojke koje ja smatram atraktivnim , to će biti djevojke koje nemaju veze sa ovim poslom , ali itekako mogu predstaviti moje komade na način kakav sam zamislio . 

Kako će izgledati kolekcija , da li postoji povezanost između komada?

-Dodaću svijetu malo više boja. U modnoj industriji su se izgubila godišnja doba , ja ću se potruditi da proljeću i ljetu dam novi izgled , kako bih probudio sve ono što se prisilno uspavalo.

Foto: Privatna arhiva

Znači li to da će maturantkinje imati šta da obuku ?

-Već imam par djevojaka koje su se prepustile meni što se matura tiče . Iskreno se nadam da će se i tinejdžerke prepoznati u mojim radovima , ono što ja mogu da obećam jeste da će prije svega biti jedinstvene , a to je za takvu vrstu događaja važno .

Mi Davidu želimo puno sreće u daljem radu na kolekciji!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *