Korak ispred!

Darko Lazić u agoniji: Bivše se ponovo udružile protiv njega, stižu mu ozbiljne prijetnje!

Darko Lazić tek što se pomirio sa Marinom Gagić, našao je novu djevojku.

Em što je u Brestaču nastao haos, Marina je napravila scenu kada je za to čula pa je Darkova majka smirivala, nego je i sebi natovario probleme na vrat jer otkako je sa Katarinom u vezi njemu stižu prijetnje.

– Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje djece, ne ide da razmišljaš samo o svojoj guzici, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje djece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovjek radi. Njegova djevojka je sada, tvrde neki, razvedena, kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovdje reklo, faca je i skroz ok čovjek. On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično.

-Neki mu i prijete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da djecu puste da idu sa njim ko zna gdje – kaže izvor blizak pjevaču.

Podsjetimo, nedavno je u medijima eksplodirala vijest da je popularni folker uplovio u emotivnu vezu sa lijepom crnkom, koja se već preselila kod njega u stan.

Kako se spekulisalo, nova djevojka Darka Lazića, Katarina je još uvijek u formalnom braku, ali ih to nije omelo da provedu cijelo ljeto zajedno na primorju, a pjevač je ljepšoj polovini za rođendan poklonio nesvakidašnji poklon – nove grudi koje je ona žarko željela,

(Expres/Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *