Korak ispred!

DARKO LAZIĆ NE VIDI NIŠTA LOŠE ŠTO NASTUPA U JEKU PANDEMIJE: Ja sam kralj korone

Pjevač se nakon toga našao na meti kritika, te su ga i mnoge kolege osudile zbog tog poteza, budući da oni godinu dana ne rade i ne nastupaju.

– Šta god ja da uradim to je nešto najgore, gore nego što jeste! Ispalo je kako ja radim jedini u koroni, da su svi dobri, ja nisam. Uopće nisam ni radio, kao prvo, nego sam bio u kućnom prostoru, prijatelj mi je dobio dijete. “Strpajte ga u zatvor…”. Na splavu sam bio na ručku, na večeri. Gdje god da se pojavim, ispadne da radim! Ne znam zašto toliko smetam, što upadam toliko baš u oči – pravdao se Darko i dodao:

– Da sam radio, rekao bih. Otpjevao sam jednu pjesmu. Došla je komunalna policija, prekinuli su proslavu… Vidim da sam ja “kralj korone”! (smijeh). Volio bih da radim, treba nam novac, ali nije tako – dodao je.

– To je bilo porodično okupljanje, nije bila žurka! Ja nisam pozvan da pjevam ni na jednoj korona žurki, a čuo sam da dosta kolega pjeva na tim žurkama. Ali, mene za pare niko ne zove – tvrdi Lazić.

Pjevač je pokrenuo YouTube kanal na kojem pokazuje kako kuha. Kaže – od nečega mora da se živi.

– Došao sam na ideju da otvorim svoj kanal, kuhinja. Ne zna se kada ćemo početi da radimo, došlo je teško vrijeme, moramo da se snalazimo kako umijemo – objasnio je pjevač u “Jutru” na Prvoj.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *