Korak ispred!

Dara Bubamara dovela liniju do savršenstva pa poručila: Ja sam ta sa slike

Pjevačica Dara Bubamara je već nekoliko decenija na estradi, ali se uvijek trudi da ide u korak sa trendovima. Zato snima pjesme koje su žanrovski aktuelne, pravi žurke na nastupima, ali ni na društvenim mrežama ne zaostaje.

Pored toga što se skupo oblači i vozi skupe automobile, Dara neprestano objavljuje fotografije na svom Instagram profilu za koje tvrdi da ih ne sređuje u programima za obradu.

Međutim, pjevačica je često je na meti kritika zbog kako kažu, pretjerane upotrebe fotošopa, korisnici društvenih mreža isticali su da vidno i previše sređuje lice, ali i smanjuje svoje tijelo. Ona je odlučila da im svima “zapuši usta”, te je liniju dotjerala do savršenstva, a zatim je otkrila i kako je smršala.

Na pitanje da li je ona “kraljica filtera”, Dara je dala urnebesan odgovor. 

– Pogledaj, mislim, šta, šta radim ja? Vidite nos, oči, facu, tu se uložilo, radilo se na sebi, tako da žao mi je. Ja sam ta sa slike – istakla je pjevačica.

Ona je nedavno poručila da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odjeće, ali i priznala:

– Preteruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam – zaključila je pjevačica.

(Avaz.ba)

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtijevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obavještenje o eventualnoj povrijedi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. UR-L adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

Najljubaznije Vas molimo da nas kontaktirate putem mejla na: boomportal@hotmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *