Korak ispred!

Danijela Tegeltija otkriva: Nalazimo se na pragu novog i starog svijeta!

Srpska poznata slikarka, humanitarka ali i astrolog, Danijela Tegeltija dugi niz godina je poznata po svojim kvalitetima, ali i po brojnim astrološkim predviđanjima sa naučnog aspekta.

Iako je naša sagovornica neko ko je međunarodni umjetnik, njena astrološka tačna kazivanja sve više dolaze do svakog pojedinca, što je izdvaja od brojnih tumača zvijezda. Na početku izjave za portal Pressserbia, rekla je da nastupajuća godina mnogo obećava, da će biti posebna, jer se nalazimo između starog i novog svijeta!

„Čim zakoračimo u decembar mjesec, postavljamo brojna pitanja. To je sasvim normalno, jer sumiramo utiske onoga što smo uradili, stvarajući nove planove. U decembru se oslobađamo starih zabluda, neostvarenih snova i ciljeva, ali pišemo nova pisma. Decembar će nas osvojiti svojim šarmom ali i nešto nagovijestiti za 2024. godinu.“ Izjavila je Tegeltija i nastavila: „Od 2024. godine počinje novo doba, susret starog i novog svijeta. Specijalno ću sad otkriti samo za neke znakove…“

Podznak, znak RIBE

Upečatljiva godina! Desiće se neke grube okolnosti koje će vas prvo ohladiti, razočarati, slomiti… Međutim, budite zahvalni. Zašto? Zahvalni iz razloga jer ćete postati mudriji, hladniji, opušteniji. Samim tim ćete promeniti pogled na svet.

Svaka škola se plaća, ali zbog toga zahvalite univerzumu što je baš vas odabrao.

Mnoge Ribe će sazreti i napraviti velike korake. Neke Ribe će ući u brak, neke Ribe upisati visoke škole (ili kurseve…) ili ući u velike poslovne vode. Srećno!

Podznak, znak VAGA

Rad na sebi, svojoj ličnosti je izuzetno važna stavka u 2024. godini. Univerzum će dati podršku i snagu da istrajete u ovim ciljevima.

Znam, teško je napraviti te korake, jer vi više imate fokus na drugima.

Trgnite se, to vam 2024. poručuje. Što više se okrenete sebi, bićete srećniji, moćniji, zdraviji. Sada imate podršku neba za temelj svoje sreće, poslije nema kajanja.

Podznak, znak DEVICA 

Detaljne, inteligentne djevice su spremne za 2024. godinu, koja će biti sjajna. Godina za vas. Otvorićete se za promijene, inovacije, druženja, rad na sebi… Mnoge djevice će se opustiti. Djevice koje imaju problema sa depresijom, zdravljem, ostavljanjem poroka… Evo rješenja u 2024. godini! Zaista sjajnih 12 mjeseci imate pred sobom i želim vam puno sretnih rešenja i razrešenja.

(Pressserbia.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *