Korak ispred!

Danijela Martinović podijelila sretne vijesti: Život najljepše iznenadi kad ništa ne očekuješ

Splitska pjevačica Danijela Martinović jedno je od omiljenih lica na muzičkoj sceni, a uspjeh je ostvarila i svojim memoarima ‘Tuširanje duše’, koje je objavila prošle godine.

Sada se putem društvenih mreža pohvalila novim uspjehom u svojoj bogatoj karijeri. Naime, pjesma ‘Ono nešto’ koju je prošle godine otpjevala u duetu sa Markom Škugorom, izabrana je za Hit mjeseca novembra te je ušla u izbor za nagradu Cesarica.

Protekla je godina po mnogo čemu za mene bila divna ali ono što me posebno dirnulo je to koliko ste zavoljeli pjesmu Ono nešto. Sve oko nastajanja ove pjesme zaista je posebno i drugačije od mojih dosadašnjih iskustava”, započela je emotivna pjevačica u objavi na Instagramu.

“Ova pjesma promijenila je mnogo toga i pokazala da je ‘nemoguće’ tek jedna nova mogućnost. Vijest da ste je upravo Vi izabrali za Hit mjeseca novembra i tako joj otvorili vrata da uđe u izbor za nagradu Cesarica Hit 2023. godine zaista me iznenadila, pomalo zatekla ali jako razveselila”, istakla je.

“Život najljepše iznenadi kad ništa ne očekuješ koračajući otvorenog srca. Moja najveća nagrada je to što ste je, baš kao i ja, zavoljeli na prvi pogled a moja najveća želja je da je još dugo, dugo pjevamo i da se baš svako pronađe u stihu “ali onda Bog posla anđela da me čuva, da me grije”, zaključila je zahvalna Danijela.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *