Korak ispred!

Danijela Martinović otkrila ono što bi sve njene kolege sakrile, pa priznala da drži APSOLUTNI REKORD!

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je da je apsolutna rekorderka na hrvatskoj estradnoj sceni. Ona je u jednoj radio emisiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup, što se nikome do sada od njenih kolega nije desilo.

 Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gdje sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata. Nikad to ne bih promjenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko mjeseci nakon toga počeli su se događati “Zovem te ja”, “Ide mi, u životu ide mi”, “Što sam ja, što si ti”, “Neka mi ne svane”, nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo – otkrila je Danijela u emisiji “Special Happy Show”.

– Ne, bili su samo konobari. Otišla sam kući kada smo vidjeli da neće niko doći, ali moram reći da nisam imala stres, strah, neku neizvjesnost. Kasnije smo se čak šalili na taj račun i došli do pouke – nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada – zaključila je Danijela, koja je nakon raskida višedecenijske veze s kolegom Petrom Grašom, koji se oženio i dobio djete, ponovo zaljubljena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *