Korak ispred!

DALILA DRAGOJEVIĆ ZAPRIJETILA POZNATOM TIKTOKERU: Zbog njega gubi pare od fanova

Dalili Dragojević ne sviđa se što se u javnosti pojavila vijest o njenoj sedmičnoj zaradi na Tiktoku.

Bivša zadrugarka je zbog toga žestoko napala poznatog tiktokera pod imenom Hame.995, koji na svom profilu redovno predstavlja regionalne rekordere u zaradi, ali i objašnjava na koji način se stiče novac na pomenutoj platformi.

On je tako u jednom od svojih lajvova istakao da se Dalila na kraju prethodne sedmice popela na treće mjesto po zaradi od 10.000 eura.

-Dalila se žalila da sam drukara što pričam koliko je zaradila para od Tiktoka. Čujem da je nešto prijetila, vrijeđala. Ona se boji naroda da će joj manje giftati (slati poklone, prim. aut.). Zato su te i kaznili. Dalila, izgiftaj svoj novac pa ću te onda staviti koliko si izgiftala novca. Dok tuđi giftaš, nema od toga ništa – poručio je ovaj tiktoker.

Luka Dimitrijević, stručnjak za društvene mreže, istakao je da je vrlo moguće da Dalila od svojih pratilaca više neće dobijati poklone kao do sada, te da će i njena zarada drastično opasti.

-Potpuno razumijem Dalilinu reakciju zbog toga što je pomenuti tiktoker javno objavio njenu zaradu. Ovo može izazvati kontraefekat, te da, kao što je i on sam rekao u svom videu, mnogi od njenih fanova više neće htjeti da joj šalju poklone. To znači da će i njena zarada biti drastično manja, a to svakako njoj ne ide u prilog. I mnogo poznatiji tiktokeri od nje svoju zaradu kriju kao zmija noge, upravo iz tih razloga. Ko još voli da čuje da neko zarađuje 10.000, 15.000 eura sedmično, i to na račun onih koji jedva sastavljaju kraj s krajem – završava Kurirov sagovornik.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *