Korak ispred!

Da li se poznata ličnost se krije iza časopisa? David Ćurčić Design, kao i uvijek pokrenuo lavinu komentara! 

Modni brend iz Srbije “David Ćurčić Design” predstavlja svoju četvrtu kolekciju “Urbana Džungla” , sa kojom će krunisati dvije godine rada brenda.

“Urbana Džungla” je ustvari prikaz jedne žene, sa dvije ličnosti. Kako ne bih objašnjavao detalje, vjerujem da ćete sve razumijeti kada kolekcija ugleda svijetlost dana. Kaže David.

Od Davida smo uvijek navikli da svojim najavama zaintrigira i privuče pažnju, da li je ovog puta iza časopisa poznata ličnost?

-Nije poznata ličnost, ali opet ne smijem puno ni da otkrivam. Za moje pratioce je vrlo poznata dama u pitanju. Završava David.

Kao i sve projekte i ovaj potpisuje velika ekipa i to: Nikola Stanić, Aleksandra Stanković, Ana Lapčević, Tamara Čubrilo, Marijana Milanović, Milica Timotijević i tabloid “Svet” kao prijatelj kolekcije. Medijski prijatelji su portali “Boom Portal” , “Ogledalo Magazin” i “Rekla Sam Ti” .

Kolekciju “Urbana Džungla” možemo pogledati 02.02. na oficijalnim instagram profilima “David Ćurčić Design” i ličnom profilu Davida Ćurčića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *