Korak ispred!

Collapse bend sprema još jedan viskokobudžetni projekat: Ova fatalna djevojka je zaludjela muzičare

Posljednjih godina rijetko koji izvođač izdaje albume jer se očigledno ne isplati u današnje vrijeme, pa su sve više aktuelniji singlovi. Doduše, većina objavi po jednu pjesmu godišnje, a sve manje je onih koji to rade intezivno.

Članovi Collapse benda čim su objavili numeru “Oglasi”, oni su odmah krenuli u potragu za novom. Za samo nekoliko dana kupili su dvije pjesme, a jednu pod nazivom “Žena od problema”, koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, izdaće krajem nedjelje. Ekranizaciju su uradili u Sarajevu na više lokacija, a zanimljivo je da se u spotu pojavljuje fatalna manekenka koja je zaludjela muzičare.

S obzirom na to da momci danima nisu spavali zbog nastupa i putovanja iz države u državu, nisu dozvolili da ih umor i san savladaju na snimanju i cijeli proces iznijeli su do kraja, kao da su na estradnoj sceni 20 godina.

-Naša očekivanja su da će pjesma postati hit – surovo su iskreni momci, ali i veoma ambiciozni.

-Priznajemo da smo jako umorni jer mnogo radimo, a na sve to nam se život svodi na automobil. Svirka kao svirka nije teška, naprotiv uživamo i mogli bi da radimo tri dana bez prestanka, ali vožnja je veliko opterećenje. Ma, nama ništa nije teško, bitno je da smo uvijek zajedno, da se slažemo i družimo. Kad radite posao koji volite sa ljudima koji su vam prijatelji, onda možete sve – rekao je pjevač Elmir Hodžić.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *