Korak ispred!

Collapse bend osvaja Balkan: Poslušajte novu pjesmu “OGLASI” (VIDEO)

Popularni bosanskohercegovački “Collapse bend” visoko se pozicionirao na regionalno muzičko tržište, pa samim tim postaje prijetnja mnogim bendovima.

Ovaj četvoročlani muški sastav danas je objavio novu pjesmu “Oglasi”, koju potpisuje neprevaziđeni Bane Opačić, a za samo nekoliko sati dostigla je veliki broj pregleda na muzičkim listama. Šta više, i spot je postao viralan na društvenim mrežama, koji je snimljen na specifičnim lokacijama u Beogradu, u kojem su muzičari odigrali svoje uloge kao profesionalni glumci.

Čak i pojedine stihove ove numere počeli su da se šeruju na Instagramu i Tviteru, a neki od njih su: “Sve što imam s tobom stvorio, sve što nemam s tobom otišlo”, “Ko te ovih dana prosio, ja do juče prsten nosio”, “Je l’ mi srce tu, pitaćeš je li prodato”…

Zanimljivo je i da su članovi ovog sastava, koji čine Vahid Osmanović, Rusmir Tahirović, Mirza Ibrahimović i Elmir Hodžić, veoma skromni momci, iako rade više od 60 posto estrade. Naime, njihovi nastupi zakazani su u brojnim zemljama u dijaspori gdje su svaki put sve traženiji.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *