Korak ispred!

Čeka vas vrela jesen a još više uzbuljiva zima

Sa prvim koracima jeseni kreću i novi muzički projekti na radost mnogobrojne publike , posebno za one koji vole dobru kvalitetnu muziku.

Pjevač koji nije osvojio samo publiku kod nas već i svojim pjesmama širom.planeta jeste svakako Nedeljko Bajić Baja , koji publiku bi trebalo uskoro da obraduje novim albumom.

Baja je neko ko je svoju karijeru gradio isključivo na dobroj muzici i pjesmama ali je uvijek znao da prepozna i kvalitet.

Poznato je da su njegovi muzički spotovi vrhunski i uvijek drugačiji a kako stvari stoje izgleda da će biti i ovoga puta , kako je sve više interesovanje za mladog italijanskog glumca Marca Colao , pjevač je odlučio da u njegovim budućim video spotovima bude upravo ovaj zgodni italijan na radost ženskog dijela publike.

Baja je neko ko ne voli mnogo da priča unaprijed i otkriva detalje više je stil dobre izreke da dijela govore više od hiljadu riječi . Sigurni smo da će spot da bude pravo remek dijelo kako se očekuje od samog pjevača a glumac Marco Colao će da začini do kraja i da će ulice i sam grad Los Anđeles da odiše posebnim šarmom, biće to prava poslastica za srce , dušu i oči.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *