Korak ispred!

BURAN ŽIVOT: Počinje snimanje filma o Lukasu!

Aca Lukas jedan je od rijetkih čija će životna priča biti pretočena u filmski scenario! Snimanje filma o životu Ace Lukasa planirano je za kraj ove godine, a novinar i pisac Vanja Bulić uveliko radi na scenariju i pripremi materijala.

Naime, , produkcija „Hype“ radi na ovom projektu, a još uvek se ne zna ko će igrati Lukasa, ali je njegovoj bivšoj supruzi Sonji ponuđeno da u igra sebe samu. Ideja je i da se, osim visokobudžetnog filma, uradi i serija o Lukasu.

– Lukasov život je toliko zanimljiv, neobičan i buran, da je veoma teško smjestiti ga u dva-tri sata, pa je planirano da u film stanu samo najzanimljiviji segmenti njegovog lika i djela, dok će u seriji biti prikazano njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima 90- tih… Vjerno će biti prikazana i njegova borba sa porocima, sa kockom, drogom, ženama… Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku – ispričao je izvor.

 -Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu i „Hype“ produkcije, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da vjerno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči.Što se tiče samog projekta, krenuo je da se radi. Vanju Bulića smo angažovali da napiše roman koji ćemo ekranizovati kroz seriju i film o životu Ace Lukasa – objasnio je Mirković.

(Express/Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *