Korak ispred!

BRENA I BOBA POKREĆU BIZNIS NA MALDIVIMA

Pjevačica i bivši sportista otputovali su na ovo ostrvo i tamo im je sinula ideja za novi posao. Naime, oni žele da kupe nekoliko apartmana i da ih izdaju jer sezona na Maldivima traje gotovo tokom cele godine.

– Boba je čovjek koji samo razmišlja o biznisu, pa čak i kada je na odmoru. On je odmah snimio dvije kućice na vodi koje se prodaju i rekao je svojoj supruzi da bi bilo lijepo da ih kupe. Nije čak ni vidio cijenu, a već je sve isplanirao. Pošto se druže sa velikim brojem imućnih ljudi, siguran je da bi imali mnogo klijenata sa Balkana – kaže izvor Informera blizak poznatom paru.

On dodaje da su supružnici razgledali te apartmane i da im se mnogo dopadaju:

– Našli su se sa vlasnikom te dvije kućice koje su napravljene kao bungalovi. On im je rekao da ima još dodatne apartmane na plaži, koje takođe planira da proda. Boba se baš zagrijao za tu ideju, ali je Brena ta koja se nećka.

Dok su Brena i Boba na Maldivima, Viktor Živojinović vrijeme provodi na Kopaoniku, a Filip je sa svojom suprugom Aleksandrom Prijović na Zlatiboru. Bilo je planirano da se i pjevačica i bivši teniser primirje i neko vrijeme provedu u Srbiji, međutim Boba je iznenadio svoju dragu ovim putovanjem.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, pjevačica nije sigurna da li im je potreban još jedan biznis.

– Brena smatra da već imaju dovoljno firmi i da lijepo žive, dok Boba stalno razmišlja unaprijed. On stalno govori da treba da obezbjede unuke i praunuke kada su već u situaciji. Sada ubjeđuje Brenu da ipak uđu u taj posao, jer je siguran da bi mogli da zarade dobre pare, a i sami bi često dolazili na Maldive.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *