Korak ispred!

BOSANAC ZAGRMIO: Razgovoraš sa damom, upristoji se

Elena Milenkovska (27) iz Milijevog tima susrela se sa Markom Petkovićem (30) kandidatom Đorđa Davida.

Od Elene ste čuli dva velika hita poput “Ginem” grupe Magazin i “Taj život moje” Ane Bekute, a Marko je otpjevao Luisovu pesmu “Moj život je moje blago” i “Nju ne zaboravljam” Amadeus benda.

Marko je dobio 5 glasova dok je Elena osvojila 4.

– Kandidat broj jedan bio je jako loš, ali čujem da u tvom glasu postoji nešto što tvom producentu može donijeti makar jedan promil slave, koju on priželjkuje. Dao sam glas da pokušaš još jednom u sljedećem krugu, ako sad prođeš – rekao je Bosanac Eleni.

Ana je rekla Eleni da se mnogo proljepšala od porođaja, ali da je stegnuta na sceni jako, iako je pjevanje bilo dobro, a Marku je rekla – Mnogo si mi se svidio u drugoj pjesmi, lijepo, nadahnuto, sa tim šeširom.

Tada su svi počeli da komentarišu njegov izgled, pohvalivši mu stajling, pa se Saša nadovezao – Što se Bosanca tiče, on je ostao u kamenom dobu, šta on zna, ti si pravi tu.

– Kad biste vi znali koliko ne znate, bilo bi vam lako – rekao je Bosanac.

Marija Šerifović nije glasala ni za koga jer, po njenim riječima, nije to bilo to i nije mogla da da svoj glas.

Karleuša je dijelila mišljsnje sa Bosancem kada je u pitanju Elena, smatrajući da mentor nije umio sa njom da prirpemi nastup, a Mili je na to odgovorio – Daj, ne lupajte više, djevojka je raznijela! Predivna energija i prva i druga pjesma. Savršena je bila!

Na ovo Bosanac nije mogao ostati ravnodušan pa je uzvratio – Prvo Mili, upristoji se malo, razgovaraš sa damom. Upristoji se, te mangupske fore sa ulice nemoj ovdje. Nemoj da si nepristojan. Imaš damu pred sobom sa kojom pokušavaš da razgovaraš, sram te bilo!

-Elena, natjeraj mentora da se malo više posveti tebi, a ne lakiranju noktiju, a ti Marko si zaslužio da imaš svih šest glasova – istakla je JK.

(Express/grand.online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *