Korak ispred!

BOBAN RAJOVIĆ O KRIZI NA ESTRADI: Ako se ovako nastavi, idem u Dansku da opet vozim taksi

Boban Rajović ima namjeru da radi nove pjesme, a jednu od njih je najavio da će raditi Coby. On je komentirao i trenutnu krizu koja vlada na estradi zbog manjka nastupa, te je rekao da je dosad izlazio na kraj s novcem, s obzirom na to da je štedio.

Međutim, iznenadio je odgovorom šta ako se kriza nastavi.

– Ako se ovo nastavi, neće mi biti problem da se vratim u Dansku i vozim taksi. Nije me sramota da radim bilo koji posao, sve je to normalno. Po dolasku u Crnu Goru iz Danske, nisam znao jezik. Tada se pričao jugoslavenski, sve sam morao da učim da bih mogao da funkcioniram. Sa 16 godina sam se opet kasnije vratio u Dansku da bih završio školu i da bih krenuo da radim. Tamo su ljudi hladni, plaće jesu dobre, ali ne bih mogao da živim u tim krajevima na duže staze.

-U muziku sam ušao kada sam došao u Beograd s bratom. Pjevao sam kao predgrupa nekim pjevačima, pa sam tako krenuo. Bio sam uporan, vjerovao sam u sebe i znao sam da ću uspjeti. Važno je da nikada ne gubimo vjeru – rekao je Boban.

On je ispričao da je tada po dolasku u Beograd morao da se snalazi, te da je jedno vrijeme živio isuviše skromno.

-Kada sam s bratom došao u Beograd, živio sam u sobi na Vračaru. Štedio sam kako bih mogao da se probijem i snimim prvi album. Ta baka, od koje sam iznajmio stan, spremala mi je sve obroke u toku dana, bila je divna žena. Uvijek me je čekao doručak, ručak. Vjerovao sam u sebe. Zato sam se izborio da moja porodica danas ima sve – kaže Rajović.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *