Korak ispred!

Balašević se nakon infarkta često šalio na račun svog zdravlja, njegove anegdote se prepričavaju

Đorđe Balašević je prije dvije godine pobijedio smrt, a njegove riječi tada su mnoge dirnule.

Dobra vijest je da nisam umro, a loša da to nije skok u vis pa da imam tri pokušaja rekao je tada pjevač.

Krajem 2019. godine Đorđe Balašević doživio je infarkt, nakon čega je hitno operisan. Nakon toga kantautoru su ugrađeni stentovi, a on se neko vrijeme oporavljao na Institutu u Sremskoj Kamenici. U tom periodu javnost se o njegovom zdravstvenom stanju informisala putem društvenih mreža njegove kćerke i sina, a kada se vratio u svoj dom u Novom Sadu, snimio je video poruku u svom dvorištu i raznježio, ali i nasmijao svoje pratioce, piše Blic.

Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam dotjeran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici – rekao je on, a zatim i nastavio da se šali na svoj račun i na račun ljekara.

– Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod ljekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne vjerujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gdje sam stao – rekao je tada Balašević u svom stilu.

Nešto više od mjesec dana od kad su mu ugrađena četiri stenta, legendarni kantautor pružio je svojim fanovima u Osijeku doživljaj za pamćenje. I tokom tog koncerta šalio se panonski mornar na račun svog zdravlja.

– Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi. Tu su došli i momci iz benda kojima sam malo zaboravio imena, pod ljekovima sam pa ne znam. Ako zaboravim tekstove vi ste tu. Ja uvijek dolazim da donesem energiju, a danas sam tu da uzmem malo vaše energije – poručio je Balašević, te dodao:

– Nisam više stand-up komičar. Sada sam stent ap komičar, jer su mi ugradili četiri stenta. Što bi rek’o onaj u filmu: “Al’ su me popravili!” Eto, toliko o tome.

Izvor: Krtica.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *