Korak ispred!

Atina i Nika Tošić dostižu popularnost Jelene Karleuše na društvenim mrežama

Kćerke pop zvijezde Jelene Karleuše  i fubalera Duška Tošića, Atina  i Nika izrasle su u prave ljepotice i dobru djecu, kojima se ponose njihovi roditelji. Jelena je objavila fotografiju iz šetnje sa svojim nasljednicama Atinom i Nikom, sve tri su skockane od glave do pete, a svi komentarišu da starija kćerka baš liči na majku.

Njih dvije od malena privlače pažnju javnosti, a Nika je svojim urnebesnim snimcima, svaki put nasmije ljude. Njih dveij sada imaju svoje Instagram profile i kako izgleda, na dobrom su putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stignu poznatu mamu.

Iako ima svega 12 godina Atina  na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za djevojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira.

Niku na Istagramu porati oko 15,6 hiljada ljudi, ali ona na ovoj društvenoj mreži ima samo tri objave i nije aktivna kao njena sestra.

Jelena je nedavno istakla da sve ono što je nju njena pokojna majka Divna naučila, ona sada prenosi na nasljednice Atinu i mlađu Niku.

– Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica…sve ona hoće, tu je na mamu – ispričala  je nedavno Jelena.

IZVOR: Express Tabloid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *