Korak ispred!

Ana Nikolić se oglasila o šok snimcima koji su osvanuli na mrežama

Pop pjevačica Ana Nikolić uključila se danas uživo u emisiju “Premijera – Vikend specijal” i tom prilikom zahvalila Maji Berović, koja je bila gost, na podršci.

Naime, Maja se nadovezala na Anino izlaganje i istakla da joj drago da čuje da je Nikolićeva dobro, a Ana je tom prilikom otkrila i kada su zapravo nastali snimci koji su osvanuli na mrežama.

– Ti snimci su od prošlog februara, ja sam sada super i dobro sam, prošlo je godinu i po dana od svega toga – rekla je ona u pomenutoj emisiji i dodala:

– Nisam svjesna koliko podršku imam, neki događaji se dese i onda shvatiš i postaneš svjestan nekih stvari i koliki je broj ljudi uz tebe u teškim trenucima – rekla je Ana između ostalog, a podršku su joj pružile i Maja, ali i voditeljke pomenute emisije.

Podsjetimo, pjevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pjevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Poznate ličnosti počele su da se oglašavaju na ovu temu, a Jelena Karleuša pružila je podrušku Ani.

– Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismijava i sažaljeva, vrijeđa jednu ženu.. Ali ne može svako da bude dobar čovjek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najljepšem svijetu i zbog svog djeteta – napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

(Avaz,ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *