Korak ispred!

Ana Nikolić o Rastinom boravku u pritvoru: Htjela sam da se polijem benzinom i da se zapalim ispred Skupštine

Ističe da je u kćerkinom pogledu pročitala da misli da se njen tata neće vratiti, te da su je suze njegove majke slomile

Stefan Đurić Rasta (31) izašao je 27. januara iz pritvora nakon skoro 4 mjeseca. Njegova bivša žena Ana Nikolić, sa kojom ima kćerku Taru, sada je pričala o tome kako je podnijela te dane.

Gledala me s nepovjerenjem
– Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu vidjela… Zadnjih par puta, jer već smo mi mjesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala “E, sad ove srijede, tata možda dođe”. Nisam joj obećavala, jer kad joj dam riječ, to je tako! Vidjela sam zadnjih par puta da me je gledala s nepovjerenjem. Čak sam u njenim očima pročitala… Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti – rekla je Ana Nikolić, prenosi “Avaz“.

Nije to trenutak, to je period
Opisala je i trenutak kada joj je javljeno da Rasta izlazi iz pritvora.

– To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo. Nije to trenutak, to je period, jako težak. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dijete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dijete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stijena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu “Sad ću da idem ispred Skupštine da protestiram, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda – ispričala je Ana NIkolić za “Ekskluzivno”.

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *