Korak ispred!

ALEN ADEMOVIĆ PO ZASLUGAMA: Brega mi je otac, a Mili očuh

Svojim autentičnim glasom i stilom, Alen Ademović oduvijek se izdvajao, međutim uprkos ozbiljnom uspjehu koji je postigao nikada mu slava nije udarila u glavu.

Iako je jako prepoznatljiv, priznaje da ne voli da bude u centru pažnje po svaku cijenu.

 Ja uživam u sebi, nije to prokletstvo. Nisam taj lik koji mora da bude u centru pažnje i da glumim budalu, ja često šetam sa suprugom i djecom najnormalnije – tvrdi Alen koji se proslavio pjesmom „Kruška“.

– „Kruška“ će i za narednih 10 godina ostati broj jedan, slagao bih kada bih rekao da to nije moja lična karta. Jeste, od nje je sve krenulo  kaže Ademović.

Prije nego što je postao poznat širokim narodnim masama, Alen je godinama radio sa Bregovićem sa kojim je obišao cijeli svijet i za šta tvrdi da je tada bilo pravo vrijeme za takvu avanturu.

– Ja sam radio taj posao baš kada je trebao da se radi. Nikada nisi kući, imaš 130 nastupa godišnje i dobiješ unaprijed 2,3 godine listu sa svim detaljima gdje se nastupa. To treba da se radi kad si mlad, ja sam bio od 17. godine i svega se sjećam kroz maglu, nije mi mozak dovoljno sazreo da mogu da skapiram te velike stvari– objasnio je pjevač za koga kažu da mu je Brega otac, a Mili očuh.

– Muzički krenućemo od Nindže, moga oca, koji mi je usadio ljubav prema muzici. Ona druga dva su Brega, pa Mili kao očuh – sa osmijehom ističe muzičar. On najavljuje povratak na scenu nakon poduže pauze, a nova pjesma stiže uskoro.

(Express/ Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *