Korak ispred!

Aleksandra Prijović jednu stvar nikada nije preboljela

Aleksandra Prijović se i dalje ne miri s onim što se desilo njenim roditeljima.

Aleksandra Prijović danas je jedna od njpopularnijih pjevačica, u sretnom je braku s Filipom Živojinovićem i imaju sina Aleksandra, ali jedna stvar iz ranijeg perioda i dalje joj je bolna i rijetko govori o toj temi.

U pitanju je razvod njenih roditelja, Nedeljka i Borke Mihajović, koji su ostali u dobrim odnosima, Aleksandra je teško podnijela.

“Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lijep odnos. Patim, jer sam oduvijek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvijek zamišljam kako su oni zajedno”, izjavila je svojevremeno za medije i nikada nije krila koliko im je zahvalna na svemu, ali i koliko i dalje pati što njeni roditelji nisu opstali.

“Moja majka je radila i pjevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije željela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Bijelog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cijenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu”, rekla je Aleksandra za domaće medije prije nekoliko godina.

Pjevačica je već duže vrijeme s porodicom Živojinović i majkom Borkom u Majamiju, a Aleksandra je u nekoliko navrata pokazala koliko uživaju.

(Estradnjaci.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *