Korak ispred!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u prvoj ozbiljnoj svađi

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić osamili su se i razgovarali u hotelu o svojoj vezi, a onda se Aleks prvi put ozbiljno naljutila na Dejana.

– Ja sam ovdje samom sebi bio čudan, čudna situacija. OsJetio sam u glavi, kao što sHA zna da ga Tara ne voli, a boji se sam sebi da prizna istinu. Kad sam vidIo kako mama i David izgledaju, nije mi bilo svejedno. Kad sam sve sumirao, borio sam se da neko ne propadne u životu – pričao je Dejan.

– Šta ako tako bude s tobom i sa mnom? Zavolim te… Ja tebi ne vjerujem ništa, jer imam strah da se ne desi meni, da ja tebe zavolim i odlIJepim još više, a da ti budeš taj koji mene ne voli, a ja to osjećam – nastavila je Aleks

– Ti si mala mrva. Imaš pogrešno mišljenje o meni – dodao je on.

– Ja ne znam što si ti meni trebao uopšte? – pitala se ona.

 Sad je kasno. Ti si se zaljubio u mene i ja u tebe – rekao je Dragojević.

– Ja ojsetim da ti nisi zaljubljen u mene. Ti kažeš i posvećuješ mi pažnju, ali ja ne osjećam to sa tvoje strane, ti mene lažeš – nastavila je Nikolićeva.

– Kakav si ti folirant. Što bih ja tebe lagao? -pitao je Dejan.

– Da bi me utješio, jer vidiš da sam se zaljubila u tebe. Ti mene gledaš kao sprdnju. Kad izađemo neće ništa da bude – nsatavila je ona.

– Šta ako bude kontra? Ja sam već prošao to da nešto neće i da svi znaju sebe, pa šta se sve desi. Ti nećeš da osjetiš to kod mene. Moj rizik je veći, ako me razumiješ. Ne možeš da se opustiš, do juče si okretala glavu kad jedeš. Opusti se, ne slušaj druge i gledaj mene i moje postupke prema tebi – pričao je Dejan.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *