Korak ispred!

AJŠA KAPETANOVIĆ NAKON RAZVODA OD ADIJA ĐOGIĆA: Razišli smo se bez svađe

Ajša Kapetanović bila je među najmlađim takmičarima u „Zvezdama Granda”. Tu je svojim moćnim vokalom dirnula mnoge, te je u velikom finalu zauzela treće mjesto. Svojim emotivnim interpretacijama ujmela je da rasplače i žiri i gledaoce, a nakon završetka takmičenja umjesto njene karijere, fokus je bio na njenom ljubavnom životu. Iznenadna vjeridba, preseljenje u Njemačku, tajno vjenčanje i trudnoća koju je dugo krila samo su neki od dešavanja koje su njeni fanovi mogli da isprate posljednjih godina. Ipak, nedavno je sve iznenadila priznanjem da se razvela od Adija Đogića, a kao razlog pojedini mediji naveli su aferu sa njenim klavijaturistom, a sad je pjevačica ogolila dušu i otkrila kada je došlo do razvoda.

–Razišli smo se kada nam je sin napunio godinu dana. Pričalo se da sam u vezi sa nekim starijim, ali ne bih puno pričala o tome, jer bih morala da pomenem neke ljude, a da pričam o njima ne želim jer bih onda pokazala samo da sam kao oni – rekla je.

Iako mnogi željno iščekuju odgovor, Ajša je riješila da ostane dostojanstvena uprkos svim nedaćama koje su je snašle.

–Neće mi pomoći ako uzvratim udarac, meni će pomoći da kažem svoju istinu i to je to što je meni potrebno – istakla je pjevačica i dodala da su pojedini prijatelji pokazali pravo lice kada joj je bilo najteže. O razlozima razvoda danas govori sa rezervom, isto kao i o novim dešavanjima u ljubavnom životu.

–Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Sada sam sretna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvijek zaljubljena. Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lijepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar – tajanstvena je Ajša koja se nedavno vratila na scenu novom pjesmom „Sine moj“, koju je posvetila svom nasljedniku.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *