Korak ispred!

Adnan Nezirov novom pjesmom rasplakao publiku (VIDEO)

Nakon velikog nestrpljenja publike, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Adnan Nezirov objavio je novu numeru pod nazivom „Pola srca mog“.

Emotivna balada je već na prvu osvojila srca hiljada slušalaca koji su posebno oduševljeni savršenim kadrovima snimljenim u Parizu.

-Nova pjesma je odlična balada, a Pariz mi se veoma svido iako je bilo malo problema zbog vremena. Na kraju je ipak sve ispalo super. Spot smo snimali na više lokacija. Neke djlove snimili smo u Luvru kao i kraj Ajfelovog tornja. Spot će biti super i na profesionalnom nivou– rekao je Adnan za Grand, a po svemu sudeći sa tim se usaglasila i publika koja ne prestaje da komentariše Adnanov novi singl.

„Bravo momče, divna pjesma“, „Koliko moćan glas“, „Kidalica“, „Nema šta, hit u najavi“, „Prava pjesma, svaki stih ubija“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

Inače tekst za ovu numeru radio je Vlada 013, dok je Adnan povjerenje što se tiče muzike poklonio Slavku Stefanoviću Slavkoniju, koji je uz D.C.Bucu zadužen i za aranžman.

(Grand.nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *