Korak ispred!

Aco Pejović uslikan sa nepoznatom djevojkom, kćerka mu doživjela nervni slom!

Pjevač Aco Pejović, jedan je od rijetkih sa estrade koji se trude da sačuvaju svoju intimu od javnosti. Međutim, želio je da otkrije jednu situaciju sa kćerkom. Naime, njoj nije bilo prijatno kada je odgledala spot Ace Pejovića za pjesmu Neverna, te ga je pitala kako je to mogao da uradi njenoj majci.

– Manekenka koja je glumila u spotu mi je sjela u krilo za snimanje scene. Mi smo tu, kao, neka predigra, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve. Moja srednja kćerka je odgledala taj spot i okrenula se prema meni i rekla: „Kako si mogao ovo da uradiš mami?“. I odmah je pobjegla u sobu – prisjećao se kroz Pejović.

Rekao je i kako su žene na Balkanu najljepše.

– Mislim da su na našim prostorima najljepše žene – Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna. To je taj poseban temperament, taj put, taj stil, način života, drugačije je nego u ostatku svijeta. Nigdje na svijetu, skoro nigdje, nećete naći djevojku, koja je u 10 ujutro potpuno sređena, sa najjačom garderobom i šminkom – bio je iskren pjevač.

Takođe je izjavio i kako su njegove kćerke opuštenije što se izgleda tiče, odgajao ih je da im prioritet bude škola. Pejović je takođe otkrio i tajnu njegovog uspješnog braka koji traje trideset godina:

– Moraš biti što manje kući, šalim se. Bili smo sedam dana zajedno i onda smo se vjenčali. Svaki brak se sastoji od tolerancije i poštovanja.

(express/scandal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *